Tanda2 Perempuan Tu Sayang Dekat kamu

Views
Alhamdulilah..acu berkesempatan update blog lagi kan..hehe..rase nye dah lame acu xupdate blog..rase macam buntu sgt idea ni xdatang2...ermm malam ni acu just nak kongsi kan sikit..ape yg acu baca dari blog sahabat acu...laki2 kat luar sane...cek ye ape yg acu sampai kan kat bawah ni hehe...tanda2 perempuan tu dh syok kat korang....aicehhh
  •  Rajin SMS - Tak kisahlah pagi ke petang ke malam ke subuh ke, dia mesti SMS kau aje. Nak-nak SMS nya sweet saja. Tapi kalau kau dapat yang tetiba sent SMS masa subuh di saat kau tengah dibuai mimpi, sah dia dah angau dekat kau. 
  •  Cemburu - Perempuan dan cemburu ni memang tak boleh dipisahkan. Kalau dia cemburu sebab kau cuba-cuba berkenalan dengan perempuan lain atau dia dapat tau kau rapat gile dengan perempuan lain yang tak ada kaitan darah dengan kau, jangan salahkan dia. Dia cuma tak nak kehilangan kau. Well, lelaki ni kan mudah jatuh cinta. Tak jatuh cinta, mudah suka. Ringkas kata, pencinta wanita. 
  • Bawa Jumpa Keluarga - Ni dah tahap serius ni. Yelah, dia nak hubungan kau dengan dia kalau boleh kekal sampai ke jinjang pelamin sebab tu dia ajak kau jumpa keluarga dia. Dan dia pun berharap sangat kalau kau dapat bawak dia dan kenalkan dia dengan keluarga kau. Macam tu kan best. Keluarga semua dah tau. 
  • Senyum Sentiasa - Bila kau dengan dia berjumpa, kau akan perasan yang dia sentiasa tersengih, atau dengan kata manisnya tersenyum saja. Dia takkan bagitau kau tapi kau faham-fahamlah yang dia bahagia bila dapat jumpa kau. 
oke acu copy jek..dr sumber INI KISAH TIA ! 

Wah2 hehe...ape pasal acu citer sal cinta ni.....?? hahha acu di lamun cinta..?? xde lah kawan2...acu cuma rase gembira sikit...sebab encik LOVE dh mula mesra dgn keluarga acu..dye ade jugak ajak acu jumpa mak ayah dia..tp acu xbersedia lagi hehe.. oke lah setakat tu dulu ea...


p/s : ni gambo member acu amek tadi masa kenduri tahlil arwah ayah acu...kbye!



Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
12 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

12 ulasan:

Eyda Syahida berkata...

lagi satu. akan cuba tolong lelaki tu sampai problem dye setel. ;)

paling tidak,tenangkan lelaki tu. ehekk.. :P

Cik Tetra berkata...

hahaha sangat betul ye!! :D

RinsyaRyc berkata...

hehe.. tak tahu lah jugak.. first love dah jauh walaupun dekat dihati..

chewah!

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

amboi eyda..bukan maen lagik hohoho...syg sugguh ea

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

cik tera : betul ke..?? hehe....acu pon copy paste jek..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

cewahhhh cik rync bukan maen lagi hehe

Ana Farhana berkata...

hehehe.. btl eh ?>

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ana : hahaha mungkin lah..

Terbang Bersamaku berkata...

entry nie memang patut kalau bagi lelaki baca, biar mereka paham sikit perasaan perempuan..=)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hopes rmai lah lelaki bace kan hehe

hyz berkata...

oho... mcm tu ek? tapi saya x suka r pompuan cemburu2 ni... huhu...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

huhuhu hyz : kalo xcemburu tu..mybe bukan pompuan kot hehe

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ