SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Views

latar belakang acu :

bercerita tentang latar belakang ni..xde ape yg istimewa pon tentang acu..acu memang minat berjiwang sejak sekolah lagi..sampai ada member2 yg suruh acu tulis kan novel lagik..then suruh la mane2 syrikat novel terbit kan...tapi acu xrase acu ni pandai sgt menulis..xlayak kot sampai nak terbit2 kan novel..haha mcm lawak jek...

Jadik sebagai permulaan..acu just suke buat buku2..ape yg acu rase ..acu tulis..kebanyakan nye pasal life la...hampir seratus peratus pasal kehidupan acu selama ini..tapi acu xrajen pulak nak taip balik kat blog ni..lagi pon kisah lame..byk kot..mau rabak tangan acu nak type..

kenapa buat blog..? :

mule2 buat tu ...just nak hilang kan rase bosan kat tempat kerja..lagik pon xbyk yg kena buat...so...nak dekat dua bulan jugak la..just tulis bila perlu..tetiba rasa nak publish..xsangka plak ..ade yg nak bace blog acu kan..so acu pon start lah publish blog..dekat sebulan jugak la..alhamdulilah ada yg sudi bace..dr blog peribadi ...acu pon mesti lah nak ubah sikit pasal blog kan.x.kan lah nak cite sal kite jek..kang pembaca kite muak ..bosan lak..

so acu lebih suke amek kesempatan ni..nak berdakwah karang xde sijil kan..so acu nak tarek kawan2 acu yg sudi bace blog acu tu.,acu selit kan sikit2 pengajaran dalam blog acu..so xpayah susah2 nak maki2 diorang yg bermasalah ni ..just suruh diorang baca,,acu xsuke nak paksa2 org berubah..acu lebih suka biar dye rela hati nak berubah...

dgn cara ni jugak..acu nak tebus balik segala kesalahan acu..segala dosa2 dan kisah silam acu...sekurang2 kita menulis..orang baca blog kita..diorang dpt ilmu..dan dpt lah jugak kita seteguk dua pahala kan..:)

Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ?? :

opkos lah member2..diri sendiri..dan yg paling tertarik sekali...cik lysaa kite leww...lagik mau tanye sape yg menarik2 haha..adoi!~..baca2 majalah remaje..tgk2 aishhh !~ macam kenai....kenai dlm dunia maya ni jek la...nak tego xberani..pastu search lah blog lysa kat pakcik google..sebelum tu pon ..acu memang suke baca blog..plg suke wktu tu..belog ITSMESAIFUL ,ABG BEN dan ANGAH..blog diorang memg the best ah..so dr situ lah acu kenali lysa..dan tersembang dkt group lysa...

btw panjang kan ..?? sape suruh acu celoteh..kan dh panjang..so lysa .xbace smpi habis ...ciap ea..hohoho..

#okebai!~


p/s : saje nak tayang gambo kat lysa..haha..bawu balik bercuty kat BALI  berangan lelebih lak..padahal kat PD jek semalam raya kat sana. :P yg penting pesanan dr pihak penaja....bila jadi blogger ni..jadik lah diri sendri...bak kate abg ben ...xpayah terikut2 bloger lain..sbb kita pon ada kebolehan sendiri..peace yaaww!!~


Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
29 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

29 ulasan:

Syahmi berkata...

dia buat macam ben ashari!! ceh mengikut je si cik lyssa nie!!

Sinichi Edogawa berkata...

huyyooooo...... g bali tu.... huhuhuh

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

cincai : biar lah dye...yg penting retiss kot...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

afiq : hahhaa tw xpe..rugi woo..best makan maruku kat bali..:)

hyz berkata...

ye lah.... kita berblogging2 gak kan? suka2 gak, tapi sometime kita kena bg input yang baik pg pembaca kan?

natashaborhan berkata...

comel laa blog awak :] singgah dari segmen yg sama. jemput singgah blog saya :] SELAMAT PERKENALAN XD

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hyz: betoi tu hehe.tenks sudi komen..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

natasha : tenks i will.:)

eyryn berkata...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

tenks ryn..folow acu..i will folow you dear..:)

nadzirahzulkafli berkata...

singgah sini dari segmen yang sama...

salam perkenalan.. =)

wanie wonek berkata...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hehehe salam kenal jugak nadzirah

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

wanie : hye..:)

SpidermanHere berkata...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

lina : wslm ..insyallah line oke sy g serbu lak hehe..

nurul nabila bt medan berkata...

dri segmen sama..dtg bertandang kat sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis berkata...

Salam,sya dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..^_^
http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

tenks nabila..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

tenks amiera !~

Missy Diya berkata...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

:)

Aleen Sepet :) berkata...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Cik Tyrah berkata...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim berkata...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

cik tyrah : salam kenal jugk :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

sarah : heheh jenguk2 ,,mcm tgk org sakit lak :)

c genk bah ne berkata...

Genk datang sini
Datang dari segmen yang sama
JEMPUT DATANG BLOG

IntaNBerliaN berkata...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ