kawan ketawa memang ramai...

Views
hehe hari ni acu nak update laju2..haha esok nak pegi raye dan hentak-2 kepala kat batu cave..xsempat nak update blog dh...ishh !~

kawan ketawa memang ramai kan..?? macam akak kat tempat kerja acu cakap..korang pernah x alami ..situasi sedang ketawa bersame kawan...mesti ketawa same-2 kan...


 tapi korang pernah tgk ke bila korang menanges kawan korang pon menanges same-2 mean huwaaaa!!!~huwaaaaa!!~~huwaaaa!!~~ melalak same-2 mcm korg nanges jugak.??? rase macam nak lempang jek kan kalau kawan2 korang nanges mcm tu depan korang..(macam menganjeng aku jek!) acu xpernah jumpe lagik..kecuali majlis kematian lah kan..kan ..kan...

kalau ada kawan menanges bagai nak gila same mcm anda yg gila tu..acu nak pergi tabik dye jap seyhhhh..!~ nak berkenalan dengan beliau yang hati mulie cam tu hihihi....

acu bersyukur sbb acu di kurnia kan ramai sahabat....TEMAN memang ramai..tapi sahabat..??

kalau xtahu ape tu maksud teman dan sahabat jom baca..:

"Teman sanggup merampas orang yang kaw cintai...Tapi sahabat akan menjadi mata-mata menjaga orang yang kaw cintai"

"Teman akan memberi mu senyuman...Tapi sahabat memberi mu kebahagiaan"

"Teman akan memberi mu setangkai mawar...Tapi sahabat memberi mu setangkai melati'

"Teman akan menikam mu dari belakang...Tapi sahabat akan menampar mu dari depan"

"Teman akan menceritakan mu yang tidak benar tentang diri mu...Tapi sahabat akan tutup mulut dengan kesalahan mu"

"Teman hanya menerima kelebihan mu...Tapi sahabat akan menerima kekurangan mu"

"1000 teman datang saat kamu tertawa...Tapi seorang sahabat akan datang saat kamu berderai air mata"..

p/s : sahabat yg selalu di hati aku ada seorang sahaje...dia betul2 care tentang aku..even kami jarang contac..tapi dia terima baik buruk nya aku...yg lain sahabat jugak..tapi kekadang ada yg tidak dapat menerima keburukan aku...pape pon dye tetap sahabat selama nya..aku hope ukhwah fillah ni berkekalan hingga akhir hayat ..capital Z ..tenks menjadi sahabat aku saat susah dan senang...walau pon kaw xnanges same-2 ngan aku haha..:P..

dan buat sahabat2 bloger n sahabat istimewa aku tu dan jugak kawan2 yg ada saat aku senang  saja n ade kala nya berada di saat acu susah juga...terima lah sebait ayat2 di bawah ni..iklas untuk korg semua .. yg pernah menjadi member acu :)

I smile with whom I like…
I cry for whom I care…
I share with whom I really like…
I laugh with whom I enjoy…
I care only to those whom I never want to loose…

Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
4 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

4 ulasan:

RinsyaRyc berkata...

jarang ada kwn yang snggup menangis sama.. banyak kawan yang stback kita.. ^^

hargai kawan yang betul2 sayang kat kita, sukar untuk dicari kat mana2... ^^

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

rync: acu syg kamu !~~ syg semua kawan2 baik acu ;)

CekbOlat-bOlat berkata...

syg acuu ^_^

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

emy : acu pon syg korg2.hihihi

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ