TUAN TANAH KEDAUNG !

Views
          


  • Hye kamo ~ tenks sudi menggodek2 blog buruk acu.. bagi sesape xkenal acu.. nie lah acu gambor kat atas tu hehe yg selalu melayan perasaan sorang2 kat blog ni.. ade kala nye suka. ada kala nye sedih bagai nak rak huhu.. dan adakala nya marah...biasa lah kan hidup manusia ni , kehidupan sentiasa merubah2 mood kita..
|
  • Itu lah yg dipanggil sebuah kenangan... bila kenangan menguasai kite mesti kite susah sgt nak lupe kan kenangan..tambah2 lagi kenangan dengan orang2 yg kita sayang ..??
|
  • Tak ade pape pon yg istimewa tentang acu.. sesape yang ada masalah cinta ..or wut ever masalah yg nak mintak pendapat mahupon pandangan dari acu.. di sila2 kan menghubungi acu..lagi bagus kalau korang contac di fb acu KLIK SINI..korang boleh cerita ape sahaje yg korang nak..dan kalo korang nak di entry kan kisah hidup korang.. pon boleh..contac je acu keh.. 
|
  • Nak cakap acu ni sporting xjugak... kekadang kalau mood acu xoke.. sepuluh org msg contac acu.. sorang pon acu xbalas.. kesian memang kesian.. tapi acu kena kesian kan diri acu jugak kan..kekadang diri ni perlukan perhatian.. setiap manusia ada masalah sendiri kan..? so sesiapa yg contac acu.. acu xbalas tu paham2 lah ye acu xmahu di ganggu...
|
  • Jenis acu kalau some hormat acu.. acu akan sepuluh kali ganda hormat seseorang tu.. sbb acu sgt respect pada org yg sgt menjage kehormatan orang lain... bukan maksud acu ni skema oke.. kalau nak gile2 pon oke ape.. tapi jangan lah sampai melampaui batas kan..
|
  • Nak berkawan dgn acu buat care nak berkawan ..ni buat member2 boy lah kan..kekadang acu dh ckp.. kalau nak kawan .. kawan jek la.sbb acu memang xmemilih langsung nak kawan sape2.. tapi bile menyentuh hak peribadi.. nak no telefon bagai.. kenal dua tiga jam mntak no.. ingat acu ni pompuan jenis ape..?
|
  • Hasihh ..... malas nak membebel panjang2 .pape pon terima kasih banyak2 kepada pembaca yg sudi jenguk2 blog acu yg xseberapa ni.. bagi acu ..tanpa korang..acu rase mcm cakap sorang2 .. hahaha .. SALAM PERKENALAN acu hulurkan pada yg sudi ikhlas berkawan dgn acu.. 


  • Sape dah masuk blog ni ..jangan lupe folow dan klik semua yang ada... yg penting jang lupa tinggal kan jejak.. nanty acu sure datang balik. tenks buat semua rakan blogger..
|
  • Senyum lah kerana setiap senyuman yg kamo ukir mampu menggembira kan sejuta hati yg memandang kamo biarpun mereka tidak mengerti apa yang kamo rasakan saat ini..


P/S : KELEBIHAN NIKAH :



saat akad nikah~dapat PAHALA!...suami peluk isteri~dapat PAHALA!..cium isteri~dapat PAHALA!...renung isteri~dapat PAHALA!...suami bekerja untuk cari rezeki halal untuk isteri~PAHALA!...suami bernafsu tengok isteri~PAHALA!...suami pegang isteri ~PAHALA!...suami marah isteri(untuk menegur)~PAHALA!...suami imamkan isteri~BERLIPAT KALI DARAB TAMBAH kali kuasa dua PAHALA!(nok kabo bnyaknya pahala)...suami ajar isteri fardhu ain~PAHALA! suami setubuh isteri~PAHALA!.......main kenyit2 mata dengan isteri~PAHALA!....Allhhurabbi..SERONOKNYA.....tapi kalau couple???x dapat pahala....senyum2 manja pom dah BERDOSA..(^_^)



Sini jap nak bisik-2 : thats y aku taknak couple skg nih ,single itu lebih bagus..Ya Allah kau tetap kan lah iman aku ini..bukan jual mahal k..aku xnak suami aku nanti dapat lebih orang :) ..tunggu saye ye Encik JODOH :')



Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
0 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>
© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ