MUKA BUKU ! lagi lagi pasal facebook ...

Views
ouhhh !! ermm....mcm mane yek aku nak mule...aku ni serba salah sebenar nye..btw aku agak tdk puas aty lah sebenar nye..senang cerita..aku yg malu nak cakap..aku yg malu nak tgk....

FACEBOOK knp dengan facebook kali ni...? btw aku xnak lah tego pasal dedah2 aurat ..or wutever gadis xpkai tudung ke...pompuan mulot muncung ke..?? sbb dh rmai kan yg cerita pasl pompuan ni..

btw entry hot ni membuat kan aku sakit mate bile terbukak fb  member2 ..sory to say ..." APE PERASAAN MAK BAPAK KORANG KALO diorang TGK PIC KORG MCM NI" ???


yg di upload kan dgn bangge nye ke dalam FACEBOOK korang !
ye ! muka buku korang tu lah....maaf lah..kalo ye pon nak buat mende ni semua..jangan lah korang snap pic macam ni..korang upload kan dlm fb..

facebook kan umum..semua orang boleh nampak..cube korang bayang kan kalo aku ni jahat aku ambil semua pic2 yg korang letak aku tunjuk dkt family korg.ape korang rase..?? sakit haty kan..?? kalo aku ambil tutop muke korang mcm ni xpe lagi ...cube kalo member2 korang yg memey punyei hasrat dengki yg ambil...

korang suke ke famoust dgn care mcm ni..?? aku malu weyy..aku malu tgk pic ni...kalo ye pon ! BARU NAK UP ! jangan lah tunjuk sgt kebodohan anda..aku dh muak tgk member2 aku wt mnde cmni..tapi xde lak diorang nak publish pic pelik2 mcm ni..hoh !

sahabat sory la aku agak emosi ..sbb nye orang mcm ni byk dalam LIST FRIENDS aku...aku xberniat nak memalukan sesiapa..just aku nak jadi kan pengajaran...jangan la sbb korang tu budak yg baru nak up remaja..korang sesuka hati nak letak pic mcm2 tu kat dlm FACEBOOK korg !

syg2 kalo xmalu dgn kawan2...xmalu dgn pujian2 nyamuk yg kwn2 korang perli tu...korang malu lah sikit...korang xsedih ke kalo makayh korang tgk pic anak2 dye dalam facebook mcm ni..!orang kampong korang tgk...?? buat cerita "anak kau kan peah ...ber#*(@$#%^ sok sek sok sek #@$#^%$^ dgn anak bedah tu" ya Allah runtun nye hati ibu tu....sedih wehh..


ya! aku mengaku aku xlayak nak tegur korang...kalo aku tegur derect ni .,.sah2 konfirm2 aku kene maki..confirm korang buang aku dr list korang kan..ade hati nak tegur korang kan..."ko pon same ar teyha! " *bak kate diorang la btw even aku nak wat jahat pon ..aku pikir sejuta kali nak upload pic2 mcm ni...hurmm

ya ALLAH ...ampun kan lah mulut jahat aku ni...kepada yg berkenaan ..kalo dah terbace entry ni..aku mintak maaf..sbb dh download pic korang tanpa kebenaran...then aku mntak maap gak sbb xtegur direct...aku xberniat nak memalu kan korang...

byk lagi orang yg bubuh pic2 macam ni..aku just nak korang sedar dan bawak2 lah padam picture2 mengarut mcm ni..xdapat ape pon..cube lah byg kan korang mati..dan picture2 mcm ni still lagi ade dekat fb korang ...YA ALLah...aku xmampu nak tolong korang..dgn care ni je aku mampu...

P/S: kalo yee pon korg tu xsuci lagi..jangan  la letak picture korang beromen kat FACEBOOK xpyh pkir byk..pikir jek la kalo mak ayh korg tgk mcm mane..

wallahualam....hurmm..
 *maaf sekali lagi
Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
23 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

23 ulasan:

Ummu Uwais berkata...

apabila maruah diri tiada lagi rasa mahu dijaga, nilai keimanan dibuang ketepi... aib diri dibuka tanpa segan silu... astaghfirullah... ampunkan kami semua ya Allah...

lindungi anak2 , ahli keluarga kami semua..mg2 sentiasa dlm jagaanMU...amiin

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

amin....

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..
sgt memalukan..:( :(

btw..terima kasih singgah n komen..
cma follow cni ya.. :)

cik Beskod berkata...

hebat betul romen2 sampai buat lovebite bnyak2 eeeeeeee... kalau nak ambik camtu sekali pun x perlu kot nak upload kat internet... ksian baru nak UP la mcm tu.. nak terkenal...

lepas tu yg lagi kesal bila dgr pengakuan org yg kita ingat pendiam rupanya dah x dara lagi.. aiyaaaaaaaaa...

manusia akhir zaman .. x simpan untuk lepas kawin betol diorang...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ntah lah..xlarat nak ckp..dunia dh mcm2 keluar ctew sal nak kiamat..tp dowg xpnah nak takut plk...sedih jek rase..mampu membenci dgn hati jek la

RinsyaRyc berkata...

hahaha.. biasalah tu..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

mcm dh biasa buat jek..?? grrr scary

Ku Azhar berkata...

adakah itu love bite??? huhu...mnakutkan!!

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

seram kan abah ! ...grrr hahaa

Aku Penghibur berkata...

saye sokong awk ..btl nie .... x pyh nk tunjukkn sgt la .... itu semua duniawi but yang akhirat x di cari ... x adil.... dasar orng x malu

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

kalo kite tego sah2 kene maki kan.,so sbgai blogger ni jek lah cre kite awk..

Liena berkata...

bgos nsihat 2 . .i like . .dyowg xpatut jugak letak pic mcm 2 ..:)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ermm takut tgk kan...

justcallmeanis berkata...

ya allah. skrg ni mmg mcm mcm kan ? ='

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

yups..klik jek...betol lah tu ..semua nye di hujung jari..nak jmpe menda mcm ni bersepah dekat tenet..sakit mate hurmm..

kakngah berkata...

korang jgn ingat mak pak korang kuno sgt tak reti layan FB hoccay!!
makpak sekarang pun advance jugak psllaman sosial ni... tak mustahil diorg skodeng korang tau...
mmg memualkan tgk gelagat kanak2 rebina kat FB ni.

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

kak ngah : kanak2 memang cmtu..xee otak lagi...haha

pajong pemalas!!! berkata...

nie klo ptus pembuluh drah dy pada muka...mati dalam maksiat...yaa Allah jauhkan lh...

RinsyaRyc berkata...

haha,, yang ni dah bace haritu.. bleh lupa pulak saya.. ^^

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

rin: tenks slalo singgah blog sy awk ;)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

panjong pemalas: semoga mereka sempat bertaubat...dan di ampun kan dose .amin

EeMy-g0od-go0d berkata...

nauzublillah min zalik ! aduhaiii

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ermm ntah la emy..bdak2 zaman skrg..

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ