post BANGGA serta BERLAGAK..

Views
hahaha di sebab kan korang baca jugak aku kena lah jujur kan..hari ni aku rase nak pengsan..dengan kegigihan aku..selama ni..aku xrugi...hari ni saje due org retiss folow n komen di blog aku..yg aku xcaya sekali....

****************************************************

tetttttt......LYSSA FAIZUREEN follow blog aku neh...perghh bangge jap..pape pon lysa...tenks sudi kawan dgn acu..sekali sekala tumpang glemer retis...hihihi...bukan lisa surihani...k..kalo lisa surihani komen2 dgn acu kat blog..acu rela wat kenduri jap..hahaha..overr gilaaa...

xcaya..?? maseh freshh lagik..sila jeling2 shoutmix kat tepi tu....ada lysa tgl kan komen...
pandang2 sikit kat atas tu...folowers ke 330 ..tu lysa lah tu...oke !~ jangan pengsan acu..please lah..hihi


kau klik gambar kalau xnampak..

baru nak habis teruja...tetibe plak..lepas acu balik solat zohor tadi..bukak2 blog ada pulak retiss top jugak ni wehhh...ape sal aku over sgt ari pon aku xtw lah..yg penting acu bangga ..haha sok lusa KUNCI LOCKER baca post ni..terus unfolow acu haha....

xcaya jugak.?? tau lah angpa jeles...haha padahal acu yg over lebih....org lain punye belog..dah berlanar retiss folow..acu jek diorg pandang sipi2 jek ni hehehe...


hohoho 335 ..caya x...?? tenks KUNCI LOCKER terharu jap neh.siap dye komen entry acu lagik..sbb acu ni mang suke pi terjah blog diorang..tapi nak ajak balik diorang tgk blog acu.rase mcm xlayak je..tap[i ari ni memang acu xsangka..hihi..


tengok tu bukti tanda2 diorang tinggal kan jejak....pape pon korang the best..heh ,bila lah pulak  YUYU ZULAIKHA..ABG BEN ASHARI,..dgn ITSMESAIFUL nak dtg belog aku neh..bleh pengsan aku  kalau diorang dtg folow,,,pape pon time kaseh wt lysa n bro kunci locker sbb acu memangg teringin sgt nak kenal2 dgn korang..hehe even new bie..diorang sudi gak nak singgah blog acu hehhe..

p/s :please jangan jelos dgn acu k!~ bye nak muntah bace post acu kali ni haha..

Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
6 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

6 ulasan:

mishnurlin berkata...

ok.. sy jeles!!!!

Eyda Syahida berkata...

abang ben da follow blog eyda.. kunci pun dah.. cik epal pernah datang.. nisa kay pun.. lyssa tak pernah datang. yuyu pun tak pernah.. sebab eyda tau, blog eyda tak best pon sebenarnya.. huhuhu

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

MIS NURLIN : xmo2 jeles2 hihihi

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

eyda : lagik aku jeles !!! ramai nye retiss dtg huhuhu dengki2..plg penting abg ben uh weyy...cik epal..?? nisa kay..?? sape eh..??

RinsyaRyc berkata...

<---menunggu MR. K yam hemsem pi follow.. = =" cam tak mungkin je.. huhu..


SIla lawat blog 'the other khairul'
gugel je.. blog mr K lah tu.. <-- siap pi promote.. kamtoi minat = ="

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ryn : sape kah beliau..?? xkenai pom hahaha .xleh blah....mimpi dh jdik kenyataan neh..abg ben dh flow..:)

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ