blogger terhebat...dlm aty sy...:)

Views
Petang ni aku rase cm rajen plak nak ctew sal blog yg slalu aku usha..aku jenguk..kaw jgn terkejot kalau blog kowg aku slalu terjah..!!~~

dlm plg byk2 blog...1st blog yg aku slalu terjah ialah blog..
ITSMESAIFULL


KAW ade cm blog dye...?? even aku xkenal penulis dye..aku sgt kagum dgn blog dye..kekadang tu susah jgk nak loading cos terlalu byk gadjet...sumpah mak suke toqq....kalo aku dpt jumpe ngan dye ni aku nak belajar byk dgn dye...kah kah kah...cm artis plak kan..eh artis ape...?? besh2 bce blog dye cos byk infomasi terkini..semua aspek lah...aku x nafikan mang sgt besh....

second blog yg sgt2 aku suke gile2 hehhe..gile2 ni...dr ENCIK ANGAH ..blog dye bertajuk...
INI BLOG JIWA JIWA..nme pon dh jiwe2 sah2 lah jiwang kan..?? mang sgt kagum..kbykn yg di tulis dr hasil tgn beliau sendri...angah sy respeck sme angah..sbb angah xsombong..sy ni mang jiwang..suke sgt kat blog angah...:)



then 3rd blog yg slalu aku bce dan usha ialah dr blog BEN ASHAARI..blog beliau sgt byk info2 yg terkini dan mcm2 lah..sbb tu aku slalu terjah blog beliau..aku suke penulisan beliau..huhu ni kalangan tops2 n master blogger lah..gua respek sme anda semua...mne x nye..aku ni bile berada dgn diorang semua ni aku rase mcm kecik sgt..sbb aku baru menapak..pape pon diroang lah the best...

maaf kan sy abg ben ..dlm blog dye xdi benar kan print screen..tp di sebbkan aku peminat fanatic aku amek gak huhu..tuk kebaikan xpew kan abg..??

then kat bwh ni ad link2 blog yg slalu aku usha..yg aku anggap the best broo....xtipu toqqq..

dan yg ke 20 yg semestinye aku slalu bukak..sbb aku slalu blaja kat ctu..byk jgk lah informasi  terkini..

korang2....ada yg mungkin dh folow aku tenks eh...ape2 pon aku sgt hrgai karya yg korang hasil kan..biar pun info terkini mahupun kisah hidup korang aku sgt suke membace nye...begitu jgk yg aku hrap kan..aku harap korang hrgai ape yg aku tulis,...xmo gaduh2 keh dlm dunia MAYA ni...sbb dh byk yg berlaku..

dlm dunia blogging nie aku just nak tambah kan kenalan dan kongsi ap yg aku rse,,tenks skali lagi pd yg sudi jenguk..n folow,...yg dh like tu pon sgt aku hrgai..bkn sennag tw org nak suke ap yg kite tulis..:) 


Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
9 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

9 ulasan:

shahirah Rose berkata...

toqq...blog aq pon ada toqq?thnks toqq..syg ko lebih..

Urzain Hussain berkata...

waahh..
great..^^

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

msty lah kwn2 aku msty aku kne usha toqqq..hehe...tenks ..

Aduka berkata...

alamak.
blog ai pun ade ke?
hihihihi.
tenkiu3.
tunggu. ade apdet.
=P

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

aiyaa....apdet ape plak..?? hehe...sy suke sy letak...sy bace..tenks sume..:)

Farah Liyana/ berkata...

untung laa :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ape yg untung sgt tu ..?? huhuhu

hyz berkata...

blogger2 baru perlu belajar dr blogger2 sinior... sy pom byk belajar dr blog2 org.... =)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

yups betoi tu hehe...sokong sgt2

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ