sahabat tetap sahabat selama nya...

Views
Di sebab kan aku buzy bgai nak gile minggu ni...bukan buzy ape pon..aku bz nak menghafal jalan gi tempat kije...al maklum lah aku ni blur ckit jalan2 bando nie....susah nak egt...tapi kalo dh egt..mang terer lah kan..hahaha...riak lah plak kan.:)

oke sebenar nye aku nak ctew kan keseronokan aku berjumpa dgn shbt2 ..geng2 otai kat sekolah..perosak bangse....hahha..alamak mulot aku xde lah kwn2 aku semua baik2 lah..ustazah belake...ad yg aku kenal dr sekolah maahad lagi..n pndah sekolah sampi ke jengka 16 pon still stu geng lagi..besh awwwww3....

plan ni xdirancang pon....tibe2 ase nak jumpe ..sabtu hari tu kiteowg dh janji nak keluar..egt kan maen2 jek..pastu mereka2 ni dh tgu dkt kfc BP...so aku ngan nor fadzilah pon keluar lah..dlm kul 2 lbh gitu kiteorang smpi BP..ok malas nak introduce byk2...kite layan kan lah pic2 kesengalan mereka..

dlm byk2 sengal nye emen lah yg plg sengal...kentut merate2 sampai satu kfc tu bau...pastu selamber lak dye wat kucar kat situ....hahahhaa...bukan men lagi...sedap sgt aku ngate emen kan..padahal aku pon same naik jek..tapi xde lah plak aku kentot merate cm dye kan huhuhu...



TERSERLAH KEGEMUKAN KAMI SEMUA...che nott tu jek lah yg kurus melidi..yg len dh kembong blake...tapi COMEL ape haha..




tgk emen dh start wat gile..alamak meyrah xnampak lah tepi tu..tieym dh xtw lepas ke mane hehe..:)


alamak spe yg sengal sgt tu...*adei ....teruk tol pangai aku n member2 ni.tapi xpe...aty baik ape kan hehehe..

sian budak kije kfc tu...xdpt nak join lepak lame2 ngan kiteowang..lek ar ecah..nanty kiteowg dtg melawat ko lagik keh hehehe..:)

 bile dh start wt sengal,...maka sengal lah memanjang..:)

layan kan jek lah..tgk puas2 muke kami...suke x..?? xsuke..?? suke aty kowg lah...i dont care hehe..tenks pd yg suke tu eh..:)


dari kiri screen WANIE  yg belakang tu ECAH tengah  EMEN dan yg plg cute TEYHA SAHAJE



pah dan jenab...haha yg baju putih tu aku xegt name dye ape..dye junior kiteowg..



budak KIJE KFC BP..meh dtg rmai2 kenalan ngan ecah hehehe...

meyrah comei...

ATOK AKU !

EMEN2...hey lah ....huhu

suke sgt wanie ngan pah tu...




hihihi puas bergambo kan kan.leh wt kenangan ..tu yg plg penting..kat kfc pon jdik nak bergambo lebih2 kan..kat BP tu ad ape lah sgt....kfc jek lah yg cun pon hehe


senyum sampai mulot rabak..huhu...mang aku suke senyum skg..owg ckp awek mude kan..hehe..sape xnak mude weyy..pape pon aku bhagia bila kamu bahagia....ape jadah xtw ..xd kene mengene langsung dgn kate2 berikut...pape pon aku sentiase doa kan semua sahabat aku berjaya wa fidDUNIA wal AKHIRAT...

SAHABAT SAMPI BILE2..







Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
4 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

4 ulasan:

shazmir berkata...

wah..seronok nye....friend forever...

cun awk cun..!!

xyz4mir.blogspot.com/

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

haha ape ...yg mne cun tu...???

C i k P i p i T e m b a m berkata...

hahaha . korang ni sengalll je memanjang kann . hahah ! sama lah bila dh dpt jmpa member . xhengattt !! xD

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

xhengat tu yg xmenahan nye cik pipi embam oi hihihi...besh kan kalo dpt kwn yg sekepale...suke duka bersama....bia muke xcntek..tp aty baik tu penting ..:)

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ