"Aku Gila PrintScreen! GiveAway"

Views
Alamak aku rase cam ketinggalan lah plak kan hehehe...pape pon aku nak join jugak....sbb nye mang aku dh janji nan ABAH nak join natang nie huhu...hadiah dye lumayan jugak...tapi xdpt pon aku xkesah...hehe..aku just untuk fun2 jek ni.....sbb aku salah seorang peminat BLOG KU AZHAR ni...even kiteowg xbpe rapat...tp dye baik aty la...:)spe2 nak join leh klik SINI untuk bace terma dan syarat nye..

oke anda semua wajeb folow bloger2 terhebat ni okeh hehe...

http://mentega-terbang.blogspot.com/
http://aienhermionie27.blogspot.com/
http://www.tengkunizam.com/
http://teyhasahaje.blogspot.com/ (YANG NI XHEBAT PON)
http://kay-akam.blogspot.com/
http://blog.khairilmazri.in-malaysia.org/
http://mid-sayang.blogspot.com/


oke pic ni di ambil mase aku pergi ke petaling jaya jumpe member2 lame..wah sgt best time ni..walaupon 5jam jek aku kat sane...aku rase sgt bermakna..sebab aku xberhenti gelak,..seronok sgt...jadi aku wt la pic ni sbgai dekstop aku pye pic...hehe...sahabat adelah segala nya kan...:)



Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
5 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

5 ulasan:

Ku Azhar berkata...

aiyookkkk hehehe tq join :D

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

WAJEB JOIN..hahaha..kalo sy xjoin rugi lah sy..dh lah tgh xd kdt nie...lame dh xtopup huhu..

Pendamba Mawar berkata...

gud luck ye

jemput komen entri saya

shahirah Rose berkata...

nk join jgk...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

lai lai lai...join reramai okeh...jgn lupe folow sy ehehhehe

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ