7 PERKARE BURUK yg korang xtahu tentang AKU (*Comel kot...haha)

Views
alhamdulilah..maseh dpt bernafas dgn sempurna pagi yg cukup indah ni.hari ni aku nak cte kan betape buruk nye perangai aku yg kowg semua xtahu..dlu ni mnjadi rhsia..skrg dh xrhsia sbb aku nak kongsi kan dgn kowg hehe..

oke pagi ni..bangun2 jek bkk fb..pastu lepak dkt Y.P.K.E layan budak2 mereng kat sne huhu..WAA LENGCHAI....ACAI APEX....ATIEYN ATOY...diorang semua ni memang xrety tdow..dr semalam ag aku tgk duk online..

dr semalam pagi lagi aku buntu..mang xdew idea langsung..nak ctew sal berita semasa aku xberminat nak ambil tahu...lagi pon blog ni blog peribadi ,jiwang ,n pengajaran .ada jugak lah islamic nye...xde makne aku nak masuk kan info sukan lah..berita artis lah..omg .! xmungkin kot cik CIK ACAI sy nak tulis psal M.U awk tu haha..

kalo sy nak tulis sal bola pon sy akan tulis psl CHELSEA kesayangan sy tu ..werkk !!~~
semalam aku ngan si acai ade bincang psal JANJI.. hah bak kate CIK ACAI tulis sal " JANJI JANJI MANIS" urmm mcm menarek kan..?? tapi tu cadangan semalam..aku sungguh xde mood nak menulis pasal janji ..

pagi ni tengah duk merapu kat Y.P.K.E tu tadi...aku teringat perangai buruk aku td mase on the way ke tempat kije...di sebab kan aku xdapat nak tdow semalam..tetibe atas moto tadi idea aku sampi..yeahhh !! akhirnya selama 1 hari 8 jam 12 minit 3 saat aku berfikir ..akhir nya aku dpt idea gak nak nulis pg ni..hehe

oke berbalik pada tajuk aku..msti korang nak tahu kan perangai buruk aku yg kowg xpnah xtahu..jom tgk...

1 : AKU SUKE MENYANYI @melalak,melolong cm owg gile.. DLM BILIK AIR..


2 : SUKE MSG DALAM JAMBAN haha ade aku kesyah...

3 : TIME membuang pon aku sempat LAYAN LAGU..ksian fon aku * setakat ni xpernah jatuh lam lubang jamban ag la ..
tayang moto nampak haha..:P

4 : perkara paling dan kerap aku lakukan yg semua orang xkan pernah tahu AKU SUKE MENJERIT ATAS MOTO *kat hgway jek la...bwk laju2...then jerit kuat2...xd sape dga kan..?? haha so semua xtahu...MOTIF : (aku sokmo ngantuk bila otw balik ke tempat stdy aku) JENGKA ~to~ KARAK laluan puake..*grr

5 : MENANGES DALAM SHOWER..suke duk diam2..hidop aku ni..aku byk wt mnde pelik dalam toilet jek  hehe..

6 : CAKAP DGN KUCING...!~ tapi kucing aku semua dah mati kene langgar..omg ! stress..xnak bela kucing dh..(x_X)..

ape lagik eks. pangai bruk aku yg kowg xtahu...?? ermmm urmmmm hurrmmmm...

7 : hah aku ni nampak jek AYU(*ayu ke..? choyy lah..)..kalo kowg nak tahu..aku lah sekeras2 pompuan..!..aku ni KASAR ckit...so jgn tertipu dgn pic2 aku kat FB tu dusta semata2..aku kat lua GEMUK..ITAM..>xpercaya lantak kowg lah..sbb tu  aku dah bgtw..

 aku lupe dah kot ..nanty kalo aku ingat lagi ape yg  buruk sal aku yg korang xtahu aku citer kan lagik keh hehehe...:P...BURUK KE..?? comel kot ...jangan jeles ah...korang mampu ke wat cm aku wt..??

ok bye !



Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
4 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

4 ulasan:

Ku Azhar berkata...

cayyook!!! nk buat entry cmnie gak la..blh?

Aku Penghibur berkata...

wow menarik .... suka tandas yer ... :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ku azhar : almak malu lah plak...boleh2.amek2 sajerr..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

aku penghibur : haha tw xpe..xtw ah knp suke sgt ngan toilet :)

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ