meluah rase aty yg terasa terhadap blogger2...

Views
TOUCHING..

Ermm entry kali ni agk berasa aty jugak...hurmm  nak tahu knp..?? rase cm hina jek...bila orang carut2 kite kat blog..buat stakat ni memang xd lagi yg bercerita pasal aku...tapi bila aku bce komen2 bloger yg kutuk sane ..kutuk sini..aku rase sedih lak...

maap maap maap...aku ni mudah terasa bila org kene macam tu..yup mang lah kau top blogger...smpi 100k 300k 900k kaw pye folowers..tapi jgn lah hina2 newbie yg baru menapak ni...sedih mak taw ..!~~

yg paling mak terase pasal blog bubuh lagu...apsl aku nak terase..?? sbb nye blog aku pon ada lagu...kalo xsuke jgn lah hina2...sekadar tekan jek button pause...smpi ad yg langsung xnak bace..huwaaa!!~~ tekan button pangkah " X " lak tu...sedih tw....

salah ke bubuh lagu kat blog...rse nye ad ke yg mengganggu telingan anda..xbyk pon...sy bubuh stu jek...hurmm...xpe lah mgkin tu pndapat msg2...sy taw blog sy xtop...sy pon xnak femes...sy pon xkesah if owg xfolow sy..asl kan bila ad yg membace tu...dye iklas membace..dan suke pd penulisan sy..

bila dh jatuh aty ngan blog sy..sy xpernah pkse orang folow...asl kan tgl kan link..insyallah sy akn bace balik blog kamu...sbb sy nak tolong kawan2 sy...ad yg mntak tnjuk ajar..sy xkesah nak ajar dowg..xmintak sikit pon duet ...asl kan sy iklas nak bantu kwn2 sy...

tapi di sbb kan bloger yg dh byk folowers sanggup menghina newbie2 yg mcm sy...huh sedih...xselama nya anda berada di atas...anda femes pon sbb mereka2 yg folow anda...yg share ap yg anda tulis...sepatut nye anda hrgai mereka...bukan hina mereka...thanks xterhingga..kpd yg dh folow sye,.sy sgt hargai anda semua..

lagi satu yg aku sedih..bila ad top blogger membangkit kan isu..kalo nak ramai folowers xplu lah cerita pasal cinta..mean pakwe or makwe..xsalah kan kalu nak tulis pasal life kite..sbb nye sy pon selalu ctew sal family sy..pasal life sy...sy xpernah paksa anda baca kan...??

sgt terase yg itu...ah mungkin tu tips mereka..xpew...sy jek yg touching lebih haha...:P...perasaan sy kut..maaf lah kalo sy terpaksa meluah kan rase ini...sy bukan tdk puas aty..cume sy berase sedikit tacing..xslh kan awk2...??

ermm mungkin sy xberada di tempat mereka2...mungkin sy xrase ape yg mereka rase...mungkin mereka bz ..sbb terlalu byk sgt komen...so sy xleh nak salah kan mereka..tapi seboleh nye..if andai sy jadi seperti mereka...korang jgn lupe tegur sy...sy akan wt yg terbaik untuk pembaca blog sy...saya akn wat yg the best untuk kamu semua...sy xsombong..plishh lah jgn ckp sy sombong..

kalau ada yg ckp sy sombong tu..sy rase nak pergi larik jauh2 duk dlm gua nanges guling2..sebab sy rse bersalah sgt wt anda berasa sy smbong...huwaaa!!~~ maaf kan sy..nampak jek muke sy ganas..tapi sy xjht..:(..kalo ad salah dan silap tegur lah sy k

akhir kata maap kan sy atas entry kali ini...sy tegas kan sekali lagi sy bukan tidak puas aty...cume saya berasa aty...:(..sekian...
Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
6 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

6 ulasan:

nazirulhazwan~ berkata...

Betol ckp awk.podah nak sound2.biapon betol.ape yg dickp..tegur bek2 kan lebih menyenangkan.betol x? sebenarnye yang sound2 ni bajet je lebih.bukan bagus mane pon

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ermm yups..just ksian kat owg yg kene kaw2 tu...mentang lah kite nie newbie jek

echa takashimaya berkata...

abaikan mereka!tulis untuk diri sendiri =)

pCL [p@kcikLie] berkata...

salam singgah , slmt hari raya pembuka kata...pasal nak berentri tu ikut cara masing2 la..sebagai blogger,kita jg jadi pembaca blog orang lain...teruskan dgn niat yg ikhlas tu . jadikan kritikan tu sebagai pembakar semangat berblog walaupun ia amat memedihkan mata dan telinga... x jd hal lah..pikir positif je.

wrizuan[dot]net berkata...

alah abaikan ajer yang penting jd blogger dgn cara tersendiri....

Kami bantah cukai 6% untuk produk reload & simpack – Kata anda ?

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hehehe tp sy ni prihatin ,,,ksian kat kwn2 jek..stkt ni sy oke jek..sowy ..

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ