kau gila kah......??

Views
Ape yg gila sgt aku hari ni pon aku xtaw lah......mungkin di sebab kan keserabutan aku...keadaaan semakin menyerabut kan hari ini...

hari ni aku bangun pukul 6:42am ....hoh semalam tido awal dah....tapi bangun lambat pulak...so aku sememey nye kalot..hari pulak nak hujan...sesampainya aku di office...aku terus menuju ke lif..

yang aku xpaham..kenapa semua org pandang aku..?? apekah aku manusia yg sgt pelik..?? apekah di sebab kan aku kalot mereka memandang aku dgn keadaan pelik..? <----- berbagai2 persoalan terlintas di pikiran aku...

sesampai nya dalam liff..akk ni pon pandang aku dengan pelik....lantas aku tgk ape yg pelik kat diri aku neh....tibe2 aku terase kepala aku berat !!

perghhhh!!~ macam bodoh sgt aku rase ary neh....huh..rupe2 nye aku pakai helmet dalam liff...ya Allah pernah rase malu x..?? hoh please lah...mengapakah aku jadik gila macam ni.?? nak nanges rase..

hah korg nak tahu sgt ape yg rosak semalam..?? camera aku !! aku baru jek beli...hurmmm belom pape dah jahanam..naseb ade waranty..bajet nak gune time raye..tp gini lak jadi nye..
SAKIT JIWA BETOIII...



hurmmm bila dye rosak..keadaan aku sgt lah mengjengkel kan..aku xtaw aku rase nak marah semua orang..hahha..masuk2 ofis..ada org gila xbenty bercakap nan aku..aku dah lah xda mood...

banyak lak yg di tanye nye ..dengan sakit perut nye..oke aku ngaku !~ hari ni stok maki memaki org..aku dh lame xrase nak marah mcm ni..so kau baca .kau nak nilai aku cmne pon lantak lah..sbb aku marah sekejap jek..marah aku xberpanjangan ..di sbb kan CAPITAL C aku ni rosak..

segala mood aku xoke..kau bagi lah ape pon..sbb aku tgh pkir cmne nak hantar alek kat kedai..dah lah jauh..urmm..



huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !~...xda mood nak raye ! okebai!~ macam bodoh.....








Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
3 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

3 ulasan:

ct kamaliah berkata...

http://ct-kama.blogspot.com/2011/11/segmen-kenali-diriku-by-acuteyha-10_04.html

terlambat sehari nie tau sebab sibuk sangat sampai tak sempat nak update semalam. bila dah der masa nie terus jer update..yahoo

Sinichi Edogawa berkata...

hohoho.... camera je kot.. nasib baik de warranty.. kuang3...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

memey ar..masalah nye ..kalau aku senang ,,kaya raya ..xpe jgk huwaaaaaaaaaaaaaa !~~

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ