introduce :" CINTA SEMALAM "

Views
Entry kali ni ad lah smbungan dr entry sebelum ni.....
oek aku nak ctew kan ckit kisah2 cinta aku dr zaman sekolah...jgn xtw yg aku ni gedik zmn skul dlu..haha..kecik2 dh bercinta..cinta monyet lah kate kan...


masuk drjah stu..xd pape yg menarek...masuk drjah 5 aku n geng2 aku dh start menggedik hehe..dh la next years upsr..cm xcye lak..sume nye geng2 aku berlumba2 nak crik couple...mase tu ain cple ngan wan..yan dgn syafik...dayah ngan zul...aku lak ngan capital "F" ..alah sume dh tw kalo spe yg skul nan aku dlu tu..

capital "F" ni budk bijak kat skul tu..aku lak di kire kan nakal lah jgk..suke sgt membuli beliau..pape aku suke tru dye..hah tu untung ad pkwe bijak ..tapi bse lah cnta monyet kan..pas abis upsr ..msg2 wt hal sndiri...dye dpt 5a xclap aku..aku gak yg kecundang...ape2 pon hopes dye bahagia...

masuk skul menengah aku jdik slow lah plak bab2 cple nie...tapi di sbb kan aku dpt kwn2 yg gile2 sporting time tu..aku couple nga sowg mamat ni dk jgke 4 capital " I" dye baek sgt,,,dye dh xde ayh...tapi mse dye dpt smbg stdy kat jhor ..dye mcm dh lupe kan aku..alah aku pon xbpe nak setia time tu..

budak2 lagi..nak2 hormon tgh nakal hehe..dlm mse yg sme aku cple nan 5owg mamat ..?? cye  x..?? aku mc xcye ar lak..sbb nye aku xtw lah cmne aku leh hndle couple byk2 gtu ehhe..capital "A" capital " M" capital " J" capital " B "...capital " J2"




aku sje jek cple rmai2..sbb aku nak tgk pgai sowg2 cmne ..nak kat aku kew..ato just cple suke2  nak amek kesempatan kan...dlm 5 owg tu aku akn  plih sowg jek sbgai cple aku...mule2 aku break nan capital " A " ..sbb dye nak amek ksmpatan at aku...so aku xnk aku terlambat..terus aku mntak break...

capital " J " lak aku putus sbb abg aku xsuke aku cple nan dye..tapi mang dye jht pon ..bdk jengka 21..dye nie romantik ckit..slalu anta voice kat aku..dye ad wt lagu untuk aku lagi smbil men gitar..pape pon aku epy knal ngan dye..

capital " M " lak aku break nan dye sbb nye , aku lost ctc ngan dye...dye ni kecik2 jek owg nye sme ngan capital "J " comel jek...hehe..suke tgk muke cute dowg tu..xsesuai lak aku ngan dowg tu...aku tgi dr dowg pastu gemuk lak tu hihihi...

pastu aku break lak ngan capital "J2" sbb dye curang..spe suh curang..lagik pon aku mang xnk kat dye..serabai jek..kwn lak nga owg ntah pape...last2 kowg tahu aku plih spe antare lima2 owg tu..?? msti lah capital " B" ..alah kalo xtye pon msty kowg tahu..sbb aku xsebut nme dye lagik kan...

aku suke capital " B" ni sbb nye dye prnah nak amek ksmpatan at aku...then kalo ad ngan dye pon..aku rse selamat lah jgk..plg kuat pon just pegang tgn...xpnah lebih2 dr tu..respect lah kejap kat dye ni.hehe..masuk 3 tahun jgk lah..smpi aku form3 aku cple ngan dye..break pon sbb ..??? dye ni slalu bz...hurm aku xrse dye ad mse untuk aku..


pg dye kije .isnin smpi sbtu...petang dye men bola..mlm lak sbuk ngan kawan2 dye..dh bile nye mase untuk aku..?? dh mlm bute aku dh tdow bru lah rety nak call..bek xpyh..break pon sbb dye xamek aku time raye..sebok jek ngan kwn2 dye tu..so kiteowg pon break lah..frust ah jgk..sbb aku syg sgt2 kat dye...3tahun kot..tp dye xtw lah kan syg aku kew x..

kecewe nie....ececee.....,mase form4 kan aku tuka skul biase..mase tu aku just knl sowg mamat ni kat dalam fon,dye stay at jgke 12 , .capital " S " wahh ecem tinggi...tergode i tw..auww2...u all ad ke..?? *ops gedik lak..sbb tu lah aku masuk skul jgke 12..hahaha..gatal nak mpos ! kan kn kan...then couple lah aku..pastu ad lak admire2 kat sekulah tu mint sye...?? eh minat sy ke..?? *perasaan betul lah..tapi mang yek pon capital " M " dye slalu lah kc aku mcm2...mse aku demam tu dye anta air asam jawe lah kat hstel..bg aku kiccing patrick lah,.mentang2 aku ni suke patrick..pape pon just skandel..sbb sy syg capital " S " sy.

hhiihi nak di jadikan kegatalan aku semakin mnjadik2...aku couple lak ngan dax kelas aku..*ops entry sbelum ni aku lupe nak ctew ..aku pnah skul teknik seminggu..Teknik Pertanian Chenor...di sebab kan mamat yg dlm class aku ni lah aku pndh alek smk jgke 12..sbb nye aku mang suke dye pon..jmbu lak tu, capital "N"....


tapi malang xberbau ....di sebab kan kegatalan aku yg melampau2 tu...bf aku capital " S " dpt tw aku cple ngan capital " N " n capital " M "...ermm adk dye punye mulot lah..adk dye stu skul nan aku..dh kantoi..grrr..!~~ ni nak marah ni..sume nye kantoi..sume nye break,,huwaa..!!~~ single..

sebulan jek single hahaha.:P..time nie aku kenal lagik ngan bdk skulah aku capital "Z" perghh xsmpi 5bulan aku dh cple dgn 4 lelaki..knp sush sgt nak setia nie..?? ni sume gare2 capital "B" la..aku setia dye lak wt pgai..kan aku dh xcye laki len...bahagia sgt2 ngan capital " Z" dye setia...hurmmm...

ad satu ary ..ad budak dtg jmpe aku kat blik..mase tu aku duk hostel..." kak teha..!~ kat teha..." budk tu menjerit2 pgl aku..*cm drama lah plak.." yek adk ngape..?" budk tu pon tercungap2..mne x nye bilik aku tgkat tige..dr bwh dye berlari jmpe aku.." kak teha ad owg kc brg kat bwh...ad kat pak guard" * hah ..?? spe lak kc brg at aku..adeh aku ni dh mcm2 pkir...mak aku kot dtg..anta makanan..." okey adik time kaseh k"..aku pon terus lah trun ke bwh...

dr jauh aku dh nmpk bungkusan beso..ishh xkn ah owg anta mayat kot kat aku..seram la..smpi2 jek..aku xbkk ag..aku nek blik dlu..bukak2..nah ! amek kaw..PATRICK STAR..beso gile haha..yg plg besa lak dye beli..aku dh agk spe yg kc..capital " Z " la spe ag..ermm cmne dye tw aku suke ptrick nie.?? adeh ! sy dh *blushing time tu...sbb nye rmai bdk2 bilik..n akk2 bilik nyakat sy time tu..:P

tapi .....hubungan ni xlame..sbb aku..sbb salah aku..dye xpnah salah..n xpnah wt salah kat aku...aku yg dga sgt ckp abg angkat aku..aku tduh dye isap gam..aku xsgke..sbb dye baik sgt..mybe slh aku gak..suke menuduh dye..sbenar nye mang aku nak break nan dye..aku syg dye sgt2..tapi aku xleh nak cintakan dye..maaf kan aku capital " Z" ..dua kali dye merayu kat aku.supaye aku kembali pd dye..sowy awk..sy jht..xlyk untuk awk..


pas couple nan capital "Z"..aku knl ngan capital "F"...sbnr nye aku xnk ctew sal capital "F" ni..sbb nye smpi skg aku skt sbb dye...19 julai 2008 aku cple ngan dye smpi lah 19 julai 2011 secare rsmi nye aku break nan dye..dye mntak purus tanpa sbb..slpas 3 tahun cple nan aku bwu skg dye ckp dye dh xsyg kan aku...mybeslh aku gak.sbb pnah luke kan aty capital " Z" dlu..

capital " F" kejam..2 may 2011 dye mntak break..pada anvsry yg ke tiga bru lah aku leh time kenyataan sume nie..skt sgt2...aku xpnh syg owg len cm aku syg dye..tapi xpe bkn jdoh aku ngan dye...ckup lah takat tu aku ctew sal dye..kalo leh aku xnk ingat lagi kisah aku dan dye..terlalu byk..xmampu aku nK ctew kan kat cni...

now dh 4 bulan aku single...sedikit demi sedikit aku akn cube melupa kan ape yg berlaku..aku cube lalui hary2 aku tanpa dia di sisi..dlu mang aku xkuat..dAn aku shgt2 downn..mne x nye..pas aku break n ad mslh ngan capital " F " arwah ayh plk pergi meninggal kan ak wt selame2 nye...



aku xnk owg tgk aku lemah kerana CINTA..aku cube bangkit..slepas 4 bulan bru lah aku betul2 pulih ...aku hopes dye xkn crik aku lagi...aku dh xnk dgn dye lagi...dye dh buang aku..xkn skali2 lagi aku kembali pd owg yg dh buang aku...

oke lah...itu shje kisah cnta aku..xrmai yg cye aku single..terpulang lah nak cye ke x..yg mengetahui dan yg benar2 tahu hye aku dan Dia mengerti kehidupan ini..hnya pada mu YA ALLAH yg mengetahui di mana dri aku yg sbenar....


"X AKAN TERGANTI SETIAP KENANGAN YANG TELAH TERUKIR"

Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
0 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

Tiada ulasan:

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ