BALASAN UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN YG BERZINA

Views


Wanita 1: sayang, u cintakan i?
Lelaki : iskk, u ni.. of course la I cinta kan u. sgt2 tau. Klo u xde mati i..
Wanita1: betul?
Lelaki: ye sayang, I tak tipu.
Wanita1: u ni, jangan la raba2 i..
Lelaki: I raba sikit je sayang
Wanita1: taknak la. . klo terlanjur mcm mane?
Lelaki: kita kawen la.. I jumpa parents u
Wanita1: betul? U nak kawen dengan i?
Lelaki: betul sayang. . . sumpah. . u diam je .. jgn ckp ape2. I pegang skit2 je.

SETAHUN LEPAS TU. . .

Wanita1 : sampai hati u. . . tipu i.. dulu u kate nak nak kawen dgn i. tapi bile u dah dapat. U kawen dengan perempuan lain..
Lelaki : I lelaki, u ingat I nak kawen dengan perempuan yang senang2 I boleh dapat? I nak perempuan yang suci.. bukan mcm u. yang senang2 bagi tubuh pada lelaki yang bukan bergelar suami. U ingat I bodoh nak kawen dengan u?
Wanita1: sampai hati u ckp mcm tu, dulu. . mase u nak.. mcm2 janji manis u bagi. Tapi skrg u salahkan i?
Lelaki: I lelaki . . I Cuma uji u. . tapi u bagi. . I ambil la. .
Wanita1: U memang jantan tak guna. . I menyesal kenal dengan u
Lelaki: u menyesal? Tapi I puas. . jgn lupa datang kenduri I nanti.
Wanita1: u akan dapat balasannye nanti . .

MALAM PERTAMA LELAKI DAN WANITA2
Lelaki: sayang. . . I love u so much. .
Wanita2: me 2 sayang. .
Lelaki: I bertuah kawen dengan u.
Wanita: I pun, sayang.. I ada something nak bagitahu u
Lelaki: apedia sayang?
Wanita2: sebenarnya.. u bukan lelaki pertama yang tido dengan I . . I pernah tido dengan semua teman lelaki i. . untuk suke2. . . cari kepuasan . . tapi bile nak kawen. . I cari lelaki baik mcm u untuk jadi suami i. . u tak kesahkan?
Lelaki: WHAT??????????????????


aku suke sangat bace pos kali ni..padan muke kan..heshh !!~~ haha jahat nye mulut aku...mintak simpang...subhanallah...berfikir lah di mana diri kita yg sebenar..byk dh aku dga..owg cakap..laki sekarang xpndang dara dh...yg pompuan plak sibuk bercerita...yg bangga sebb boyfriend dowg xkesah if dowg xd dare...penah xkowang berfikir..??

memang lah dowg xkesah..sbb dowg nak brg u all..yg plg penting..dowg pon xnak kawen lah ngan pompuan yg senang2 bg...then laki pon xkn dpt yg baik if dri tu xbaik...dah aku jelas kan dlm pos aku sebelum ni..
LINK oke kat post tu..ad tulisan yg aku hightligt kan wane hijau..:)
jadi renung2 kan dan selamat beramaal...:)




SUMBER
LINK
Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
8 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

8 ulasan:

Cik tikah berkata...

nice story. very nice :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

cik tikah ! tenks :)

nik rosmawati berkata...

citer ynag best.lelaki baik utk wanita yang baik.begitu la sebaliknya :)

NOVA berkata...

waahhh..best story dea... I like entry yg kat atas tu... :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

nik : yup betul tu...hehe

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

nova : so jage2 dgn kaum lelaki yg mcm tu k ..:)

NOVA berkata...

ok dear... saya akan lebih berhati2 lg dalam berpasangan.. :) thanks yee...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

nova : same2...tenks singgah blog acu

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ