lenkali jangan....................!!!

Views

Hari nie nak ctew ckit..pasal kesengalan aku..mendapat ilham tulis blog ary nie...melalui tidur dan mimpi aku di tempat kije..haha..aku xtahu lah knp aku sengal sgt ary nie...

ary ni aku bgun cam bese..just semalam lah aku xtidow macam bese..bayang kan lah..aku nak sampai sepang pon dah nak dekat kul 11 malam...penat xsoh ctew ar...penat nak mati ase nye...pastu on call lak ngan ex aku sampai kul 1 lebih nak dkt kul 2 gak la...

so nak di jadikan ctew...aku bangun kul 5 ..dlm kul 6 lebih aku gerak sendiri nek moto p tempat kije...dah lah aku lupe bwk skarf aku ..mang sejuk nak maty lah kan...pastu ary nie aku xbawak brodband n lapy..mang kebosanan tahap melampau ah ary nie..aku pon dah start ngantuk..

kul 8 lebih mate aku dah xtertahan sgt..xtahu  lah kenapa kan..mybe aku ngantuk cmpo kepenatan kan...nak2 plak ary nie xd kije yg dowg bagi..ato pon mmg dowg xnak bagi aku kije..sbb nampk aku tido kut haha...adoi..yg sal tidow nie aku xkesah sgt...

dalam kul 1 lebih aku terjage..ishh lme betul aku membute,,,mintak2 la dowg xnampk..sbb aku cover mcm tgk tv...so xd la nampak sgt aku tidur..haha...

aku pon pergi toilet then basuh2 muke sume..tapi stil ngantuk lagik..cmne nie weyh...pas masuk ofice jek..aku letak jek bontot nie kat kerusi...terus mate ni ngade2..

xtahu lah macam mana aku leh terlelap lagi sekali...aku pon dah start bermimpi..mimpi dengan membe2 skulah rnda dulu..xphm dgn mimpi aku..ada lah sampai satu part...aku gelak besa dlm mimpi jek..kowang nak tahu....??

bukan dlm mimpi jek aku gelak..tapi mase ngah tido tu aku gelak...sampai aku terjaga...ya Allah malu nye..dengan xsemena2..aku cover balik dgn batuk secara kuat2...hahaha


aku pandang kiri kanan..mintak2 la owg xdga yg aku gelak sowg2..sah2 dowg ingat aku sewel...tu lah..tidow lagi kat tempat kije,,,

kan dah malu..haha..xpasal2 tekak xsakit..batuk jek lebih hahaa....bangun2 dr mimpi..terus on9 tulis blog nie haha..werpp !! sekian tuk ary nie..:)lenkali jangan tidur lagi kat tempat kije...




 kalo mimpi kene peluk ngan tersyg oke gak,.ni x mimpi gelak sakan...ufhh malu2..
Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
1 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

1 ulasan:

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

macam hape jek rase hahaahaa...xpasai2 saket tekak..

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ