Projek besar David Teo bersama Acu teyha

Views

Hai korang - korang ...lama gila acu xapdet merapu kan... Sangat2 lah bizy nye semenjak masuk sem last ni..baru2 ni lecturer ada mintak Projek video Multimedia kiteorang..tapi group acu masih belum bersedia..so dalam minggu ni Acu kena rushing2 untuk siap kan projek tu..so korang nantikan ye..nanti acu apdet dalam blog..dan kalau agak2 best mungkin acu masukkan di utube sekali hehe.... so ni Poster Projek kiteorang..

|
|
|
|


So ape reaksi korang..?? xsabar or nak tahu jalan cerita dia tak..??
 nantikan di pawagam terdekat yee...huuu ~



Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
6 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

6 ulasan:

C i k P i p i T e m b a m berkata...

hahahaha... ade plak ye ? teroskan.. x sabar nihh

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

insyallah..tengah dok teruskan lah neh.....projek akhir sem ..mpos la kalau xmenjadi

..cik gugu.. berkata...

suspen je ..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hahaha ntah la.. tgu n lihat yeppp :P

hyz berkata...

kelas gambo tengah2 tu.. hek3

kim heeruul berkata...

best nie.. kene tgk.. hgahahahaha

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ