sEdap nyaaa ...Nyum3

Views
       





hye korang..lama gilo kan Acu tak hapdet blog..tengok tu..labah-labah  pon dah bersarang...sementara korang nak tahu apa yang sedap sangat tu... korang tolong - tolonglah bersihkan blog acu ni kembali...kesian sangat dah Acu tgk ..trafik pon xnaik naik lepas kejadian tidak menghapdet blog begitu lama nie :)

Oke malam ni just nak apdet menda merapu je sebenar nya..sebab dah lama sangat Acu tinggal kan dunia blogging nie,,Abam Amal pon dah siap sound dekat SB (sahabat blogger) siapa yang xaktif dekat group tu akan di buang negeri ! ...huwawahahhaa.. so aku rase agak gerun dan terasa hati... sebab aku lah salah sorang yang tidak aktif hehe...So mulai malam ni insyaalah jika ade waktu terluang..aku akan rajen apdet okey ~

Mesti korang tertunggu2 kan ape yang sedap sangat tu..jeng3...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Malam ni Acu stay rumah Abam Acu dekat kajang so tadi lepas hantar mak kat rumah akak di Sepang..Abam bawak balik pizZa..jom tgk muke2 jeles dekat facebook Acu td...


so dinner korang malam ni ape dia..??





Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
0 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

Tiada ulasan:

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ