Review kenanGan Tahun 2011

Views
               
               Alhamdulilah syukur..xdapat nak gambar kan macam mana perasaan ini kan?? dah lame gila acu xhapdet blog ni.. bukan ape..bagi mase untuk diri sendiri dahulu..haha..selama ni pon asik ping entry lame je..sampai dah bosan korang baca kan...? 

                Btw kali ni acu xde idea sangat acu cuma nak review balik segala kenangan 2011.. rindu rase nye berada balik masa awal tahun 2011 dulu.Hey ! ada yang rindu acu x ni?? kalau ade say ya ! di komen... huhu ~ i miss all sahabat blogger acu..Sumpah rindu nak berblogging ..tapi masa yang padat acu terpaksa lupa kan semua ini..oke malas nak Bebel panjang jom review kenangan 2011 

JANUARI 2011
  • masuk sem dua di kolej komunity bentong
  • Birthday acu kaw 2 kene lempar telo dgn member2 umah sewe n member2 kelas ! 14jan sgt best

FEBUARI 2011
  • masih di kolej komunity bentong
  • Still melanjutkan pelajaran tiada apa yang menggangu dan istimewa
MARCH 2011
  • Starting gaduh dengan kekasih hati !
  • Hubungan mula retak.
  • Xbanyak benda yang acu ingat masa awal2 tahun ni

APRIL 2011
  • Selalu lepak genting ouh ! sangat bosan awal2 tahun ni xtahu nak buat ape
  • Aku banyak join akitiviti kolej sangat sempurna hidup ini .

MAY 2011
  • break with my love ! idop aku porak peranda 
  • Exam final untuk masuk ke sem 3
  • Stress gila !
JUNE 2011
  • Exam jahanam !
  • Praktikal bakal menyusul.
  • Hidop stil xdapat sesuaikan diri sebab aku maseh xdapat terima dye dgn org lain.
  • Perkara paling jahanam dalam hidup aku..aku rase haha !

JULAI 2011 
  • Arwah Ayah kembali kerahmatullah ..Al Fatihah moga ayah di tempatkan dikalangan org yg beriman dan beramal soleh..VEry miss Him ! ur my hero ayah !.
  • Aku baru bagi jawapan dkt dia yang aku baru boleh terima kehilangan dia 19 julai !
  • Cuba cari kekuatan dan terima hakikat dan dugaan yang maha Esa
  • Starting blogging.
  • Starting praktikal.yes im anak yatim now...hurmm~

AUGUST 2011
  • Cuba dan masih mencuba untuk berubah kearah kebaikan.
  • AKu xnak give up awal ..
  • jumpe dgn jantan xguna lagi..tapi xpe ..aku syukur aku sedar awal..even kau byk skitkan hati aku..haha
SEPTEMBER 2011
  • Tahun pertama beraya tanpa arwah AYah tersayang.

OKTOBER 2011
  • lepaking with kawan lama ..lama gila kot xjumpa..
  • masuk 3 bulan arwah ayah pergi tinggal kan keluarga kami..tapi baru rasa semalam dye bergurau dgn aku..rase baru semalam dye usap kepala aku...hurmm ..
NOVEMBER 2011
  • Kenangan aku praktikal di JPA sangat best..xlama dah nak habis praktikal ..huhu
DISEMBER 2011
  • Dugaan dugaan dugaan datang lagi...
  • Praktikal ending !~ hoeyaahhhh !~ balik ke pahang pule
  • Report kena reject ! padan muka aku haha..
  • Dugaan kena buat balik...penat sgt bulan ni.. terpaksa kerja rushing2..
  • Percutian ke langkawi bersama keluarga tercinta sgt best ! :)
  • Xsempat nak jumpa kawan2 lama ..balik cuty terperap kat rumah siap kan report...




Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
8 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

8 ulasan:

Rien Rose berkata...

al-fatihah untuk ayah acu.. bnyk bersabar yer.. huhukk

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

TENKS rien :)

♥ p a a n i ♥ berkata...

al-fatihah utk arwah ayah.. same lah kite ayah dh takde :'(

wan nurul hezrina berkata...

al fatihah untuh arwah..ayah akakpun sedang sakit wat dialisis buah pinggang

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

paani : hermm tu lahh

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

akak wan : arwah ayah pon meninggal mase kat mekah..dye pye buah pinggang dah rosak..hurmmm

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

putri doakan acu sentiasa sabar hadapi dugaan ..

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

tenks puteri sayang !

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ