imPian hari lahir.. *ade korang kesah ke.? (NAJWA LATIF)

Views
khas untuk najwa latif..bukan untuk kau ! haha :

Uuuufhhhh agak lame x mengapdet belog ini.... errr maseh merajuk kot..tapi gua terpanggil untuk menulis impian gua semenjak membawa diri...agak-2 ade ke yg nak layan PERMINTAAN TERAKHIR  gua Sebelum menghabis kan sisa-2 usia remaja ni..?? err

Macam mengharap gila kot...semenjak CInta muka buku kecoh mang aku xde nafsu langsung dgn lagu tu..even kecoh2 dah lagu tu..siap masuk tb radio bagai..eh ade aku kesah ke kat kau budak kecik..?? hingusan ...<------- kang ade kena saman mcm johan neh haha..

Peduli ape aku... k stop mencarut.. btw maseh ingat entry lame aku..?? alah bajet org bace jek kan blog aku ni..?? lain lah mcm cik epal tu .. lysaa faizuren ke..ben ashari ke..?? nampak sgt jeles nye ayat aku nie.. err xsimpati pon..kesian kau..


Semenjak aku jatuh cinta dgn lagu kosong dan only yours dari video ni..


Aku rase sgt teruja dgn suare budak ni..serius ly sgt unik..err sentap doh aku dga lagu kosong dari dye..nak-2 pulak tgh putus cinte time tu kan.. banyak kot semangat yg aku dapat dari lirik lagu beliau... tenks adik comel ! Ah bajet mak aku lahir kan dye sebagai adik aku plak..haha..

Heshh !!... selepas tahu lagu nie..mule lah menyangap asik dok ulang-2 je lagu ni.. mule lah sesi mencari mp3 beliau...tapi yang menyedih serta meruntun hati..aku xjumpe ... arghh !! mule lah rase nak marah kan.. gua stresss..!! err

Tapi di sebab keminatan aku <------ bahase ape pon xtahu.aku pon sanggup rakam guna fon..punye lah minat kan... btw aku xtahu..mybe ramai kot xtahu lagu ni..atau pon aku yg ketinggalan mendengar lagu ni..sbb aku ni memey x up to date..haha

Nak-2 pulak xlame lepas tu member gua nganjeng jumpe budak ni kan... err bahase pon dah xbetull..sekejap gua sekejap aku..teruja xhabis..menggelabah lah kau teyha !! err

  
oke sila jeles *masa ni najwa pergi kuala lipis pahang

Err budak kecik ni banyak lagu dye kan ..carta hati la..muka buku la ..bla bla bla... aku xkesah bape banyak lagu kau..yang aku tahu aku minat lagu kosong dan only yours..
..

Errrkkkk.. aah entry ni mang aku nak cite sal budak ni je pon..dan tujuan utama aku..aku nak jerit.."ADIK NAJWA LATIFF BOLEH TAK NYANYIKAN LAGU NI PADA BIRTHDAY AKAK YG KE 20 NANTY..??" berharap sgt ni..eh mengade nye aku.. tinggi melangit kan impian aku... errr.. ntah lah... teringin sgt...makin tue ni makin mengade-2 impian nye kan...

Nak jumpe retiss berangan bagai lak aku ni..teha ! sedar sikit.. ishhhh xtahu xtahu xtahu.. agak2 kau nak layan aku x..?? hurmm ntah lahhh ... oke bye ! sambung merajuk..


p/s : hopes sape-2 yang bace ni.. dan rapat dengan najwa..dan ada contact no dye..sile2 kesian kan permintaan aku..kalau lah aku mati sebelum jumpe budak ni..mesti najwa nyesal gile kan ..xtunai kan permintaan aku..? err egt dye kesah..

*hopefully..sampai termimpi-2..kalau dapat dye wisshh melalui call pon jadik la ..err








Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
25 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

25 ulasan:

shahirah Rose berkata...

hahhaha..aku lupa ko da nak 20 tahun...oh men!tuaaa~~

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ouchh men !! kau pon tua jugak.. hahaha ..aku sedar semakin tue skrg neh ngahahaha

aydah ahmad berkata...

woahh jeles .
tapi teringin jugak nk ade orang kesah pasal bufday ayda . uhukk !
nk jumpe shahir . hiks :DD

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

aydah : hahahaa shahir tu xmampu rase nye..dak ni retiss utube mybe lol...huhuhu mengharap gila..huhuhu pestime smbut burfday dlm keadaan single... sedih jap rse grrrr

meisnani berkata...

weyh acu bia betol kaw 19? mcm ta caye jewk... ahahahaha

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

nani : dah nag rase aku bpe umoq..?? hahaha sioot

Syahmi berkata...

mehhh datang batu pahat!! cincai bawa jumpa acu ngan dia!! pelik lah..tengok dia biasa2 jewk..apa yg besh jmpa dia..bhaha mgkin dah bosan jmpa dia kot...we are batu pahat unite! hee

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

syahmi : kau leh ckp...duk dkt boleh laaaaaaaaaa !! jauh siot nak dtg JB..acu kat sini hari2 ngadap muke mak farah af2 tu,. mak dye kije sme unit..farah slalu dtg sini ..errr ... tapi ntah ngidam nak jmpe budak ni plak..choyy lah hahaha

Dekcik berkata...

moga impian nak jumpe najwa latif tercapai...

dekcik ade entry psl najwa latif..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/07/muka-najwa-latif-macam-sape-ekk.html

Dekcik berkata...

moga impian nak jumpe najwa latif tercapai...

dekcik ade entry psl najwa latif..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/07/muka-najwa-latif-macam-sape-ekk.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

huhuhu untung lahhh kalau dpt jmpe kannn

Nyamuk Terbang berkata...

tnya najwa xtrngn ker jmpa kembar dia nie #okbai

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

errr jap tgh berpikir..? nyamuk leh ke kembar dgn retiss...?? choyy lah kau hahahaha

Muna rahimah berkata...

hai saya najwa latif . haha . semoga impian acu tercapai :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

muna : tenks adik ! :) untung lah kalau tercapai en..entah laa huhu

Fendy berkata...

memg sedap pon sore die....hehehe

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

kan fendi kan hehehehe yes3 ade yg sokong

hanieycahaya berkata...

wahhh....kalu dpt jmpe najwa latif nnt nak ikot leh?..^^

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

haniey : pon boleh ..haha doa2 kan lah yekk.. :P

nurmujahidah berkata...

assalaam.. nak perkenalkan says.my.. dye mcam churp2,, best!!! muja follow!!!
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

erkkk xpaham anda ckp pe huhu btw tenks folow me :)

wan nurul hezrina berkata...

mude belia lagi baru 20 tahun..hikhik hakak pun minat gak budak najwa tuh=)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hohoho akk pon minat eh..??

Cik Bulat berkata...

eh, kita sebaya ! haha. jumpa najwa jer? meh lah jumpa ai. HAHAHA

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

huhuhu mude belia ag kan kan kan huhuhu

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ