Feeling not well.... Cakak omputih gitu !!...

Views
 

hye guys !! hari ni just nak citer santai2 jek k... hehehe.. Semalam kan Acu MC xpergi praktikal pon.. So kisah nye nak cerita apa yang berlaku semalam lah kan. Pagi2 lagi dah mengenakan pakaian serba putih dah macam nak mati pon ada rase nya.

Masuk2 je klinik tu.. Ada sorang nurse tu dok sengih2.. mungkin dah cam muke Acu ni .. Asyik ke klinik tu je kan semenjak dua menjak ni hehe...So ambil la no giliran. Rasa macam koya sangat hari ni.. Selama ni kalau pergi klinik confirm berteman.. Kali ni duduk sensorang mengadap kaunter nurse tu...

Sikit2 dia dok bisik dengan kawan dia..Heshhh !! mengumpat ke apa minah ni... Tapi tak ape cool lagi cube berfikiran positif. Senyum2 mereng kot ...Acu dengan cegeng nye sorang2 senyum jek lah balik..senyum kambing...

Sampai je giliran Acu.. masuk la sembang2 dengan doctor ape masalah2 nye kan.. Doctor ni pun suruh lah baring... errrkkkk !! mcm takut lah pulak hehe ... So dia pon dok tekan2 perut nye pon... Rasa macam telah di nodai lah pulak... doctor tu dah la lelaki... Ohhmaiiii..dia kata perut tak ada ape2 masalah... fuhhhh lega !!

so dia pon ada la kasi satu ubat...dia kata makan selama sebulan .. dan 3 bulan seterusnya makan ubat yang sama.. Kalau tak oke jugak tak tahu la dia nak bagi ubat ape pulak... Susah bebenor rase nye..


Maka sekali lagi rutin harian ku kena makan ubat... Berapa banyak dadah nak ade dalam badan Acu ni. Huhhhhhh..... xbaik mengeluh kan .... Tak kurusnya jugak makan ubat pun...Kan best kalau telan ubat hari2 lepas tu boleh kurus... !! memang hari2 lah kan jumpe doctor tu kan HAHA..

So semalam dapat Mc bukan duduk rumah pun.. berjalan merayap jumpa kawan2 lepas dendam hahaha !!! bukan senang nak dapat MC ni taw.... Sudah nya kita jugak yang kepenatan... Maka itulah yang berlaku..

Hari ni rasa macam tak sihat pulak hurmmm.... makan pon rasa nak muntah balik !! kenapa dengan Acu ni? Apakah effect dr ubat yang Acu makan??


Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
2 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

2 ulasan:

nuha ahmad berkata...

hye dear sye singgah :)

BUNDA a.k.a KN berkata...

salam kenal dari bunda...

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ