Membawa diri .... ?? Err....

Views







Alhamdulilah masih berkesempatan Acu Update blog ni.dah lama kan Acu tak Update..rasa nya dah 3 bulan Acu  tak Up entry..Lama kan diam diri? kalau dulu masa praktikal setiap hari ada je benda Acu nak celoteh..Hurmm ntah la entry kali ni just santai - santai...

Semenjak kebelakangan ni Acu sering tak selesa .. Rasa macam sesuatu yang tak lengkap...Rasa jiwa ni perlukan sesuatu...Sedih . Takut. Penuh persoalan mengundang rase tak selesa dalam jiwa. Mengenang kan dosa lalu yang tak ada kesudahan .. Allahurobbi rasa jahil sangat diri ni bila fikir balik tentang dosa yang dah di lakukan...

Takut sangat andai nya hendak berhadapan dengan Allah nanti.Takut sangat andai nya segala amalan tak di terima ...Allah tak senang duduk rase.. tapi diri ni selalu melakukan Dosa..hurmmmm... Entry kali ni Acu just nak mintak maaf kepada semua yang dah lama tunggu entry Acu ... RAsa terharu sangat sebab masih ada yang baca blog Acu..

Insyallah lepas habis final Exam ni Acu akan update seperti biasa... Di kesempatan ni andai Acu ada mengguris hati sesiapa sahaja ..Secara langsung ataupun tidak Minta Maaf sangat2 ...Acu tak ada niat pon... 

Oke lah maaf terkejar - kejar update Blog.. anak buah Acu dah menangis tu..  Solat asar pon tak lagi ni... Nanti kesempatan lain Acu kongsikan lagi Apa2 tips ke kan??? Insyallah :) 




 

Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
2 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

2 ulasan:

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ