Review kenangan tahun 2012

Views
Tahun 2012 Acu rasa tak banyak yang menarik seperti tahun 2011. Keadaan Acu masa tahun 2012 sangat lah stabil. Cuma masuk tahun 2013 ni dah start semakin tak stabil.. Okey malas nak cerita pasal tahun 2013 just nak review kenangan2 indah masa tahun 2012...
hurmmm seingat Acu masa awal tahun just okey . Masuk sem last . Sem 4 di kolej komuniti bentong .Alhamdulilah dah graduate pon. Selamat menamatkan pengajian kami disini..

Lepas je habis stady tu.. Dalam sebulan je Acu just duduk rumah,,, Nak rehat2 lah katakan . Dan pada bulan 8. Acu menunaikan umrah Acu yang pertama. Alhamdulilah murah pulak rezeki kali ni. Tahun lepas dah terlepas peluang . Arwah ayah semangat ajak tapi masa tu belum bersedia lagi. Tapi tahun ni siap raya dekat sana lagi.. Ya Allah seronok tak terkata...






Mungkin susah aku nak lupa kan tahun 2012 ni.. Banyak jugak kenangan manis.. Paling manis dapat berdiri depan makam Rasulullah.. Tak dapat nak gambar kan dengan kata - kata perasaan masa tu. Lepas jek balik umrah seminggu lepas tu lah tak silap kena pergi kursus TELCO memang xsempat nak bermanja dengan mak lah kan. Start form 1 lagi Acu dah jarang stay rumah.. hehe.. Alhamdulilah rezeki Allah.

10 hari Acu dekat sana..Macam2 ilmu tentang telekomunikasi... tentang networking.. Aishhh macam2 lah . Nama pon bidang IT. Sangat lah meluas bidang nye..



Lepas je training 10 hari untuk pemilihan pekerja terbaik. Acu terpilih salah seorang bekerja di syarikat telco.. Lepas je training tu dalam seminggu je duduk rumah.. Lepas tu angkut lagi barang tinggal kan pahang.

Bermula lah kehidupan sebagai pekerja.. Last bekerja pon masa SPM n masa LI . Acu kena kerja jadi admin dekat Damansara Damai.. Byk pahit dari senang nye mase bekerja ni. Masa tu baru lah rasa duit tu keluar macam Air... Banyak sangat duit habis huhu..Tapi Alhamdulillah ada pengalaman bekerja sekurang2 nye hehe...

Tak lama pun Acu kerja.. Malas sebab Acu sorang je perempuan yang bekerja dekat Office tu . Acu ni dah la pemalu..haha...Konon nye lah pemalu kan. So tak lama jugak lepas kerja tu. Dapat sambung belajar lagi . Dalam DIP IT PROGRAMING.. Oh Tuhann...terus teruja sampai menangis2... hehe..

Dan Alhamdulillah sekarang Acu di POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN DUNGUN TERENGGANU.Aishhhh jadi orang terengganu pulak lah aku Hehe... Dan bermula kehidupan student pada akhir tahun 2012...





Doakan Acu dekan pada tahun 2014 ye Kawan2.... Lama kan dah  tak update blog.,.. InsyaAllah kalau ada masa ... Acu update lagi... :)


Thanks sudi baca habis..Jangan lupa tinggalkan komen dan jejak anda..Jika entry kali ni best.. Anda mesti Like okey ?

Comments
4 Comments
style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>

4 ulasan:

Aniq Bukhary berkata...

Bestnya.. dah sampai Mekah rupanya..

shahsyaz berkata...

huntungnya tahun 2012 awak, :)

jemput ke blog sy, :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

aNIQ Makasey :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

ShahShz : Agak bahagia la tahun 2012 nie..hehe

© Segala yang tercatat di atas adalah hak milik kekal ツ tEyhasAhajE ツ